Hakuohjeet

Hakuaika on päättynyt.

TietoturvaPron avulla sinäkin voit päivittää tietoturvaosaamisesi!

Näin haet

Ohjelmaan hakeminen vaatii hakemuksen ja osaamisprofiilin täyttämistä alla olevien ohjeiden mukaisesti:

  1. Jätä työhallinnon hakemus osoitteessa te-palvelut.fi/koulutushaku tai omassa TE-toimistossasi. Löydät ohjelman koulutusnumerolla 667614.
  2. Täytä tietosi myös tämän sivuston Hae nyt! -linkin kautta Saranen Consultingin järjestelmään. Kutsut haastatteluihin lähetetään tämän osaamisprofiilin perusteella ja tämä profiili toimii myös käyntikorttinasi rekrytoivien yritysten suuntaan.

Täytäthän molemmat hakemukset erittäin huolellisesti, sillä niiden perusteella tehdään esivalinta ja Saranen Consultingin hakemusta käytetään myös osaamisesi esittelyyn yhteistyöyrityksillemme. Saranen Consultingin hakemukseen kirjoitetut asiat ovat huomattavasti tärkeämpiä kuin liitteenä olevan CV:n sisältö.

Kerro ydinosaamisessasi esimerkiksi mille alustoille ja millaista ohjelmistosuunnittelua olet tehnyt, oletko ollut tekemisissä automaatiotestauksen kanssa tai millaista työtä olet tehnyt järjestelmäasiantuntijana (puhelintuki/lähituki/konesali). Selkeä, mutta ytimekäs osaamisen esittely parantaa mahdollisuuksiasi juuri sinulle sopivan yhteistyöyrityksen löytymiseen.

Hakuaika päättyy: 19.9.2016.

Kenelle TietoturvaPro on tarkoitettu

Koulutusohjelma on suunnattu ICT -alan rakennemuutoksen johdosta työttömäksi jääneille, jotka haluavat kehittää ICT -alan osaamistaan uuteen suuntaan ja työllistyä tietoturva-alan asiantuntijatehtäviin. Koulutussisältö rakennetaan vastaamaan yhteistyöyritysten vaatimuksia ja osallistujan lähtötasoa.  ICT -alan koulutus on eduksi mutta ei ole ehdoton edellytys mikäli hakijan riittävä osaamistausta perustuu käytännön työkokemukseen esim. tietoliikenteestä, tietohallinnosta, sovelluskehityksestä tai projektinvedosta. TietoturvaPro soveltuu erityisesti kokeneelle ammattilaiselle, joka haluaa laajentaa osaamistaan ja löytää uuden polun uralleen.

  • Soveltuva tausta voi olla esimerkiksi: ohjelmistosuunnittelu, testaus, tietohallinto, tietoliikenne, myynti, projektinjohto.
  • Aiempi tietoturvaosaaminen ei ole välttämätöntä.
  • Huomaa, että ohjelma edellyttää kokopäiväistä opiskelua ja työssä oppimista, joten ohjelmaa ei voi suorittaa työn tai muun opiskelun ohessa.

Työvoimakoulutus yhteistyössä TE-toimiston kanssa

TietoturvaPro on osittain työhallinnon rahoittama koulutusohjelma. Ohjelmaan kuuluvista soveltuvuusarvioinneista vastaa Saranen Consulting Oy.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702.

Saranen Consulting Oy on osa Barona-konsernia.

www.barona.fi | www.saranen.fi

Yhteistyössä
Kysy lisää koulutusohjelmasta!
Pauliina Pohjola
Project Manager
050 5970702

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.